Solgläntans kropp & själ

Tack Nathalie
Ännu en gång har fina Nathalie hjälpt mig med min blogg och ännu en gång har hon lyckats. Nathalie har även tagit fotona, hon är en jätteduktig fotograf
 
                             
                          Detta fotot har jag tagit på Nathalie när vi lyssnar på Status Quo i somras.
 
                                                   Tack för hjälpen. Älskar dig ♥
 
 
 
Ny insikt av hur jag ser på min verkligheten
Denna sommar har varit fylld av "mirakel" samtidigt som det hänt en hel del allvarliga hälsomässiga situationer inom familjen. De små "miraklen" som ständigt försökte få plats i vårt liv trycktes bort av det "jobbiga" som hände.
Det var då en av mina största insikter kom till mig: Jag kan välja vilken av verkligheterna som ska få störst fäste i mitt liv!!!!!
Detta var en så stor frihetskänsla när jag tog till mig orden att jag har ett val. Antingen går jag in i ångesten och bara ser allt det negativa som är och kan bli eller så väljer jag att konstatera att det händer och erbjuder de drabbade min närvaro och hjälp. För det som hänt har inte drabbat mig personligen och jag har faktiskt en skyldighet mot mig själv och det är att må bra. Alltså vände jag mitt fokus mot mitt liv och såg allt det positiva som fanns där. Det roligaste är att när jag valde att "se" det positiva i min verklighet började det strömma in små positiva "mirakel" i mitt liv.
Ha en fantastisk dag och glöm inte att vi alla har ett val
En hyllning till överflödet i mitt liv ♥
När jag sitter på min terras och ser allt som jag och Bosse skapat i vår trädgård under 22 år blir jag så fylld av kärlek till livet. Tänk att vi köpte en äng och byggde vårt hus här för 22 år sedan. Idag omges vi av denna fantastiska skönhet som vår natur kan ge.                                                                       
 
 
Här är ingången till min underbara köksträdgård ♥
 
 
 
Här är dagens skörd =) Det blev 3 plommon idag =) mums vad gott det är att leva
 
Här är mina slangurkor på tillväxt. De har levererat 49 st gurkor på 6 plantor fram till idag. Finns inget godare än egenodlade gurkor♥
 
 
Här är en fantastisk jätte tagetes.Det är första året jag har en sådan och jag har aldrig varit med om en mera tacksam och vacker växt. Den tål vind, sniglarna är inte lika intresserad av den som av vanliga tagetes och den har ett så fantastiskt växtsätt =o)
 
Här ar en liten del av vår fantastiska utsikt från vår utesoffa. ♥ ♥ ♥
 
Jag vill bara säga att jag är så oändligt tacksam för att jag får ha denna möjlighet att få leva i denna fantastiska miljö ♥