Solgläntans kropp & själ

Kunderfarenhet / Graviditet

Här får mina kunder dela med sig av sina egna erfarenheter av mina behandlingar
Klicka på menyn till vänster för att läsa dom.

Vill du dela med dig av dina erfarenheter maila mig så lägger jag in din berättelse på hemsidan.

Maila till: jeanette.isaksson157@gmail.com 


Om man ser sitt liv som en resa, började en av mina ”delresor”, när jag var 27 år gammal. Då bestämde jag och min man, att vi var redo för att skaffa barn. Efter cirka sex månader blev jag gravid. Vilket tyvärr resulterade i ett tidigt missfall.

Alla i min omgivning och barnmorska tröstade mig med att jag snart skulle bli gravid igen, då min kropp ”hade vant” sig vid att vara gravid, men jag blev inte gravid. Alla som försöker att bli gravida och längtar efter ett barn, vet vilket helvete det är att inte lyckas. När jag var 30 år, beslutade jag och min man att undersöka varför vi inte kunde bli gravida igen. Gynologiska undersökningar påvisade inte några fel på mig eller min make. Vi bestämde oss då för att genomgå en IVF ( In Vitro Fertilisering) behandling. Behandlingen resulterade inte i någon graviditet. Eftersom jag hade mått så dåligt under IVF behandlingen. Beslutade vi oss för använda våra frusna befruktade ägg vid nästa försök. Jag började även se mig om efter alternativ behandling, då jag mådde så dåligt av hormonbehandlingarna. Jag kom då i kontakt med Solgläntan och Jeanette. Hormonbehandlingarna och insättningen av ett av våra frusna ägg resulterade inte i någon graviditet. Däremot hade det börjat hända saker i min kropp under Bowenterapi behandlingarna hos Jeanette. Det är svårt att redogöra och beskriva vad som händer i ens kropp under och efter behandlingarna och det upplevs individuellt. Under behandlingarna upplevde jag och kände hur min kropp ”arbetade”. Det kan kännas som pulsslag, varmt på vissa ställen på kroppen, susande i öronen, stickningar och bubblande i fötterna. Ungefär som om man hade sockerdricka i fötterna. Jeanette berättade att man kunde må illa eller att man akut behövde uppsöka toaletten. Vilket aldrig hände mig. Efter ett par behandlingar blev jag väldigt trött. Jag åkte hem och lade mig i sängen och sov till nästa dag. 

På morgonen talade min make om för mig att jag sluddrade när jag talade och att jag inte kunde gå rakt. Jag åt en snabb frukost och sov sedan resten av dagen. En annan gång fick Jeanette hjälpa mig på med kläderna, då jag hade svårt för att klä mig själv. Det kändes som jag hade blivit berusad, armarna och benen ville inte lyda mig. Vid ett annat tillfälle upplevde jag att jag hade svårt för att stå stilla. Det händer även saker med ens tankar. Jag tänkte på saker jag inte tänkt på länge. Jag började även se saker från andra synvinklar. Det är svårt att konkret förklara vad som händer i kroppen och i ens sinne. För mig var detta en underbar ”delresa” som resulterade i en efter längtad graviditet. Min dotter är nu ett år gammal. Jag kan verkligen rekommendera er att genomgå behandlingar av Jeanette på Solgläntan. Jag önskar er all lycka.

Med Vänliga Hälsningar

Ann-Sofi