Solgläntans kropp & själ

Få kontakt med din själ genom Soul Body Fusion ®
 
Bild tagen i Dalarna
 
Hoppas allt är bra med er och att solen har fått skina lite på er. Jag har inte varit den bästa på att skriva i min blogg men ska på allvar försöka bättra mig på det.
Här har väl hänt en hel del sedan förra inlägget. Fick en bok i min hand som heter "Förena kropp och själ med Soul Body Fusion®" och nu är man inne i en förändringens tid igen =)
Jag satt och läste i boken om denna energiterapi SBF som man själv kunde göra och tänkte att detta får jag prova nu, nu, nu. Jag satte mig till rätta och cermonin kunde börja. Jag bad om att min kropp skulle bli friskare och starkare. Efter att ha gjort denna energi övningen har jag inte kunnat röka en ciggarett, efter bara ett bloss blir jag illamående och allt det här med att det är gott är som bortblåst. Detta var den 11 juni och det har hållt i sig. Har kunnat känna ett sug ibland och har då testat men blivit illamående omedelbart.
Efterhand som jag läste i boken förstod jag att detta är något som man kan använda sig till i alla områden i livet, familj, arbete, ekonomi.
OK tänkte jag då provar vi ekonomi ;) Efter några dagar dök det upp ett kuvert från skattemyndigheterna. Jag hade skrivit i maj och påpekat om ett "feltryck" i min deklaration som dom kanske borde rätta till. Då hade man enligt utredaren kommit fram till att det var fel och att jag skulle ha 39000:- tillbaka. Jag ringde upp skattemyndigheten för att påtala att det måste ha begått ett fel igen. Det MÅSTE ha varit ett "feltryck" och att jag nog inte skulle ha tillbaks dessa pengar. Ironiskt nog frågade utredaren om jag INTE ville ha pengarna, men det ville jag ju gärna men att det måste vara rätt =) Det slutade med att utredaren erbjöd mig att maila om jag ville ha ut pengarna tidigare och det ville jag. Ibland ber vi om saker men är inte alltid mottagliga eller beredda för att ta emot.
Oj vad livet är spännande. Man lär sig något nytt för var dag som går om man vill.
 
Kram på er alla läsare. Glöm inte att utforska livet. Det finns mycket som ligger och väntar på dig =)