Solgläntans kropp & själ

Kursavslut

Igår var det sista kursdagen för tidagsgruppen "Finn ditt inre lugn". Det känns märkligt att det redan gått 5 veckor. Det har varit en resa som har varit mycket speciell eftersom detta var min första kursgrupp.
Utbildningar och kurser har jag hållt förr men då har det varit färdiga mallar som tex Hjärt Lung räddning och diverse barn utbildningar.
Att få möjlighet att få lära ut sådant som jag tycker är viktigt att ha kunskap om för att vi ska kunna bli lyckligare och friskare är en dröm jag har haft i många år. Då menar jag kunskapen om de energier som vår kropp består av. Hur det fungerar och hur påverkad vår kropp och vårt sinne blir av energierna vi omger oss av.
Jag är så ödmjukt tacksam att jag har fått var med som ett verktyg åt deltagarna i kursen och äran att få vara en del av dersa resa mot ett nytt tänk och mot ett nytt sätt att leva.


Till hösten kommer jag att starta nya grupper i "Finn ditt inre lugn" och även meditations kvällar. Mer info kommer senare.

Ha en fantastisk dag mina fina bloggläsare. Sprid lite kärlek och ödmjukhet så hjälper du till att förändra världen till en mera possitiv värld att leva i.