Solgläntans kropp & själ

Mässa med Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
 Igår stod jag på "Nya Skånemässan" och representerade Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.Detta var jätte kul. Tiden bara flög iväg, men man var ganska så mör när man kom hem. Det blev 15 minuters provapåmassage på 20 st trötta ryggar och axlar. Jag ska även stå på mässan på Lördag mellan 10-12 och 14-16 Söndag mellan 10-12 och 14-16. 
Det visade sig att det inte var många som viste vilka Kroppsterapeuternas Yrkesförbund var. Många trodde vi var ett företag som stod och gav gratisbehandlingar. Men vi är många egenföretagare och det finns även elever som går någon av de utbildningar som  Kroppsterapeuternas Yrkesförbund står bakom.
 
                                     Photo: Oj, oj vad det byggs och fixas här. Det blir fint kan ni tro! Träffade precis Rytmus Musikskola som är på plats och provspelar till imorgon. Det blir bra detta!
                                               Bild tagen från FB
 
Kroppsterapeuternas Yrkesförbunds slogan är: "Vår kunskap din trygghet"
 
Alla medlemmar som är anslutna till  Kroppsterapeuternas Yrkesförbund :
- Är Välutbildade
- Har behandlingsskade- och ansvarsförsäkring
- Följer branschens etiska regler
 
Man kan hitta alla terapeuter som är anslutna till Kroppsterapeuternas Yrkesförbund under "Sök terapeut" på www.kroppsterapeuterna.se
 
    Så här ser våran logga ut :    
 
 
Jag hoppas vi ses i helgen =o)  Ha en fantastisk helg ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mässa I Malmö
Nu är det dax för mässa. Jag kommer att finnas på Kroppsterapeuternas Yrkesförbunds monter B 9 på Hälsa och Skönhetsmässan i Malmö. Jag kommer att ge prova på behandlingar På torsdag 27/9 kl 12:15 - 14:30 och kl 16:45-19 På söndag 30/9 kl 10-12 och 14-15:30
 
Varmt välkommna
Stanna upp och njut av livet!!! Livet är här och nu..
I helgen har jag och min fine Bosse varit uppe i dalarna hos våra vänner Dorrit och Lasse. Det blev mys på hög nivå och massor av naturupplevelser ♥
På tre timmar lyckades vi få ihop 45 liter Lingon i denna fantastiska natur =o)
 
                                                                         
       Foto: Äntligen lingonplock i Dalarna B-) Solen lyser och det är alldeles vindstilla. Kram på er alla fina<3                           Foto: Efter 3 timmars plock blev det 45 liter lingon <3
 
Tänk vilken vacker natur vi har här i vårt fina Sverige. Jag känner mig mycket lyckligt lottad att få ha denna möjlighet att kunna vistas ute i skogens underbara överflöd.
 
Tyvärr är detta något som vi tar som självklart och stressar fram i våra liv utan att stanna upp och njuta av livet. Jag har tyvärr varit en av dem som stressat igenom livet. Men livet har satt en massa krokben på mig så att jag varit tvungen att bromsa.
Idag värdesätter jag varje dag jag vaknar utan värk och oro. Det är en glädje att leva ett liv som nästan inte innehåller någon stress. Det har tagit många år att komma hit och mycket inre arbete.
Vi behöver hitta hem till vår egna kärna och finna vårt inre lugn.
 
Kram på er alla bloggläsare och glöm inte att stanna upp i nuet ♥