Solgläntans kropp & själ

Vänlighetens och kärlekens helande kraft ♥
 

Jag har funderat mycket på varför vi människor ofta känner oss utanför och udda trots att vi omger oss med familj, vänner och arbetskamrater. Ofta är detta känslor som vi inte visar omgivningen utan vi bär dem inom oss. Men en ensamhetskänsla bär nog de flesta av oss. Ofta har vi fått för oss att vi inte är tillräkligt intressanta eller så måste vi vara på ett sätt som gör att vi ”duger” och ”passar” in.

Jag tror att mycket av vår tids problematik angående utbrändhet och alla dessa tillhörande sjukdomar, grundar sig i en känsla av att inte duga och räcka till, att inte känna sig älskad för den man är.  

Tänk om vi alla bara vågade att vilja sprida värme, kärlek, uppskattning och glädje till vår omgivning.♥

 Det här med att sprida vänlighet är något väldigt stort. Jag har en väldigt kär historia som hände mig för ca 16 år sedan:

"Jag hade varit och handlat och kom ut på pakeringen med en välfylld kundvagn ( månadshandling till 5 personer). Det var en sådan dag där allt bara flöt på och jag gick där i mina egna tankar när jag märkte att det var en gamal volvo som skulle köra in i pakerinsfickan. 
Jag stannade med min vagn, släppte förbi bilen och fortsatte till min bil. När jag stod där och packade in mina varor i bilen hörde jag ett klickande ljud och en hand tog mig på axeln. När jag vände mig om stod en man där med skenor på benen och kryckor i händernaHan stod där med tårar i ögonen och sa: " Tack för det leendet du gav mig. Det kommer att hjälpa mig genom smärtan denna dag". Sedan vände han sig om och gick. Jag stod kvar mycket häpen, jag viste inte ens om att jag hade haft ett leende på läpparna."

Tänk att man kan göra skillnad för en medmäniska med bara ett leende.


Snälla sprid lite leende och vänlighet. Det kan betyda mycket för omgivningen och dig själv. Det du ger ut får du tillbaka och framförallt, det blir mycket roligare att leva. 

Ha en underbar dag ♥
Kram Jeanette