Solgläntans kropp & själ

Arbetsmandalan från Brasilien - Livets Flöde del 2
Min vän Jannie Videen som är guide / researrangör på "Din healingresa" skulle åka till Brasilien till John of god nu i Maj. Hon hade visat mig jätte vackra mandaler som är handgjorda, dels arbetsmandaler som är personligt gjorda efter ditt firmanamn och personligamandaler som är gjorda efter ditt namn och personnummer. Nu när Jannie skulle ner till Brasilien så erbjöd hon sig att ordna en mandala för Solgläntans kropp & själ. 
 
 

Gissa om jag blev lycklig när jag fick se detta vackra alster ♥
 
 
 
 
 Jag ville ha upp den på min vägg så fort som möjligt. Jag och Nadja åkte iväg till Gallerix men oj vad de skulle ha betalt...... 1200:- för att spänna upp den, glasa och rama in den med en enkel furoram, + att det skulle ta upp till 4 veckor innan jag kunde få den. Aj då ...... det blev till att plocka ned mandalan igen och åka hem utan att fått den inramad. 
 
Mandalan hamnade på storarumsbordet i väntan på att jag skulle hitta någon som kunde rama in den. 
En morgon när jag skulle gå ut och jobba fick jag en ingivelse att ta med mandalan ut som en påminnelse att fråga morgonens kunder om de visste något bra ställe där man kunde få ramat i mandalan.
 
Jag stöttade den mot väggen på mitt skåp ute i min mottagning så att jag kunde se den och inte glömma att fråga.
 
Första kunden jag hade kom med förslaget att lämna den till Gallerix men då fick jag förklara att det blev för dyrt. Hon visste inte någon annan som ramade in och hade hört att Gallerix var bra.
 
När nästa kund kom glömde jag helt bort mandalan och började behandlingen. Med ett brak vek sig mandalan och min första tanke var att jag fick resa den senare........ när jag såg att den låg farligt nära ett ljus. Jag fick avbryta behandlingen och rätta till mandalan och då kom jag på att fråga om min kund visste någon som ramade in.
Det märkliga var att hon precis fått reda på en som ramade in nere i Höllviken och hade lämnat in en duk för inramning dagen innan. Hon erbjöd sig att lämna in min när hon skulle hämta sin tavla om 5 dagar. Jag blev glad och tackade tacksamt ja. Vilket flöde.........
 
Men under behandlingen fick jag en känsla om att jag nog själv skulle åka ner samma dag (hade 3 timmar ledigt mitt på dagen) Jag fick vägbeskrivningen dit och efter behandlingen gav jag mig iväg mot Höllviken.
 
Jag visade kvinnan som tog emot bestälningar mandalan och jag såg ut en furoram som passade till de andra tavlorna jag har i mitt arbetsrum. Hon hade just den ramen hemma som jag ville ha och hon räknade på vad det skulle kosta och kom fram till 395:- och jag kunde komma tillbaka på eftermiddagen och hämta den!!!!! Jag tänkte att här måst ha blivit ett missförstånd men hon sa att det inte kostade mer för inramning och inglasning.
 
Ni kan tro den vackra mandalan sitter vackert på sin plats nu ♥ och jag är så tacksam åt att livets flöde kan vara så perfekt i sitt utformande om jag bara lyssnar till de små tecken som visas för mig.
 
 
Ha en fantastisk dag och glöm inte att leva här och nu ♥
Kram Jeanette