Solgläntans kropp & själ

Spiritualistisk healing
 
 
 Healingen är en av de behandlingar som kom till mig från allra första starten. Jag har skrivit i min serie "När livet tog en helomvändning - Livets Flöde del 4" hur det började.
 
Jag har alltid fått en "inre" vägledning när det gäller healingen och känt mig trygg med att arbeta med den. När människor som korsat min väg frågat vad det är för healing som jag arbetar med brukar jag säga att det är min "egna" healing som kom till mig när jag var som sjukast.
 
 
Jag har förstått idag att det är Spiritualistisk healin som jag arbetat med under dessa år.
 
 
Vad är då Spiritualistisk healing?
 
Det är en bro med helande energi mellan universums andliga sida och healern till klienten för att hjälpa dennes kropp att återhämta sig ifrån bland annat skador, sjukdom, stress och utbrändhet.
 
Healingenergin kan påverka mottagaren på alla nivåer: Fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt
 
I alla mina djupgående behandlingar använder jag mig av healingen för att följa med energi flödet och se till att det kommer igång så att kroppen själv kan börja läka. Ibland fångar jag även upp om det är något känslomässigt "stopp" som kan orsaka problem i kroppen och då räcker det med att jag nämner vad jag fått till mig för att det ska spridas en lätthet i kroppen.
 
Om du vill kan du läsa lite om hur några har upplevt två av mina djupaste behandlingar : 
 
"Kunderfarenheter Ayla Terapin och Graviditet"