Solgläntans kropp & själ

Kunderfarenheter / Distanshealing genom Solgläntans Kropp & Själ ♥

 

 

Anamnes =Sjukdomshistoria med koncentration på vad/ vilka akuta problem som Margareta vill ha hjälp med:

”Det som är mest akut nu är dessa långvariga och stora blödningar så jag tidvis inte kan lämna huset. Myomet orsakar detta. Inga prover har tagits, men det verkar som det även handlar om för mycket östrogen.

Varje dag har jag varierande grad av ländryggssmärtor (började också våren 2009) som beror på (enligt magnetröntgen) "betydande diskdegeneration (på tre ställen) med reducerad höjd och framåtglidning av kotkroppen" och liksom vid övre delen av ryggen är även här trångt på olika ställen (enligt magnetröntgen). "Spinal Stenos" står det också finns där. Detta är ett stort problem för mig då det begränsar mig mycket. Har jag varit och handlat eller på promenad är det bråttom hem och sträcka ut ryggen på kökssoffan för att lindra och lugna stegrande ländryggssmärtor. ”

Så som sammanfattning är det myomet och ländryggen som är störst problem. Dessutom är de "grannar" då myomet sitter på baksidan av livmodern.”

 

Upplevelser efter första behandlingen:


”Varmt tack!

Jag låg på rygg och i början kände jag en rörelse ovanför mig i brösthöjd. Rörelsen var fram och tillbaka och blev en cirkelrörelse. Detta kändes en bit framför mig, kanske en halv eller en meter ovanför.

Sen kändes det som när man tar bort tovor från håret, som om nåt "togs bort eller rättades till" som tovat ihop sig. Flera "borsttag".

Sen kändes återigen rörelse fram och tillbaka som blev cirkelrörelse framför mig. Men annorlunda denna gång. Nu kändes det betydligt närmare mig och mer nedåt magen. Det var en lättare/tunnare (svårt hitta ord) och helt annorlunda känsla jämfört med den som var före "borstningen". Det kändes annorlunda på flera sätt och det kändes inte vara "i ytterkanten" som det första hade känts vara, utan det kändes väldigt nära mig. Det gav en lugn känsla. Mycket behagligt och rogivande. Jag såg också då medialt någon stå till höger om mig vid just detta skeende.

Jag kan tillägga som info att de senaste dagarna har jag haft mycket riklig mens och knappt kunnat lämna huset mer än en kort stund. Alla inbokade tider fick bokas av måndag och tisdag. Då jag dammsög på altanen i helgen så triggades ländryggssmärtorna igång (på ett annat sätt än vid promenader eller stå-kö-i -affären som ger två andra varianter av smärtupplevelse) och på måndagen hade jag intensiv "smärtattack" som höll i sig 1-2 timmar då det började i ländryggen något till vänster och flyttades mot äggstock/livmoder med stark smärta som om nåt snörptes åt. Jag kunde inte vara stilla, svårt att gå, svårt stå rak då, svårt prata. Såna attacker får jag ibland. Fast denna dag har börjat lugnare.

Ser fram emot kommande healingtillfällen! Varmt tack ”

 

 

Upplevelser efter andra behandlingen:

  ”Tack så mycket

Denna gång kände jag redan från början att jag inte kunde slappna av helt idag pga läkarbesöket innan då läkaren var oförstående. Efter en stund upptäckte jag att axlarna var spända och slappnade då medvetet av där.

Jag kände energi vid ansiktet och händerna, speciellt pekfingrarna, det vänstra domnade bort och det högra stack det i. Sen stack det också i höger lillfinger.

Sen kände jag mina leggings resårband runt midjan så tydligt, det kändes som om det drogs åt hårdare fast det inte gjorde det.

Jag skulle nog lyssnat på avslappningsmusik en stund före och "mer effektivt" skakat av mig den tunga känslan som följt med från hälsocentralen. Jag ligger kvar en stund efter och slappnar av. Känns mer rofullt nu efter. Varmt tack ”

 

 

Upplevelser efter tredje behandlingen:

”Varmt tack! Först kände jag något under fötterna. Sen en stilla ström uppåt och när det passerade magen kände jag som många "linjer" i breddad form på väg uppåt. Sen kändes svepande rörelser vid ansiktet en längre stund. Plötsligt lät det "plupp" i vänster öra. Då tittade jag på klockan och hon var 10.45, det hade gått precis en kvart då. Just i vänster öra brukar jag höra ljud då och då som låter som plåt som böjs, svårt beskriva det ljudet. Jag har haft så då och då i många år. Det är nåt annat än tinnitus.

Att det kändes mer vid huvudet nu kan ju ha att göra med att jag haft bl.a. olika yrselliknande symptom då jag gick in i väggen 2001 och vid tillfällen med mycket intryck och mycket som händer så kan vissa symptom komma tillbaka fast lindrigare. I september hände det igen efter att ha varit "bra" rätt länge. Det höll i sig ca en vecka för att sen släppa. Det yttrade sig som att jag tappade koncentrationsförmågan, en känsla i huvudet. Jag kunde inte göra klart något, fick avbryta allt efter en stund och göra nåt annat. Jag kunde t.ex. inte mer än en kort stund rensa lingon, se på TV, läsa etc. för då gick det runt i huvudet. Fick avbryta hela tiden det jag tänkt göra. Så höll det i sig en vecka i september.

Ländryggen har varit ovanligt bra senaste dagarna och mensen som brukar pågå i flera veckor, ibland sju veckor, tog slut efter bara en vecka, alltså i fredags. !!! Jag tror denna healingen idag mest gick till min stresskänslighet, känslighet för mycket intryck som ger symptom som det jag hade en vecka i september. Jag ser fram emot de två ggr som är kvar!

Mitt varmaste tack till dig Jeanette!”

 

 

Upplevelser efter fjärde behandlingen:

”Tack så mycket för dagens healing! Efter en liten stund kände jag hur det arbetades vid vänster sida av ansiktet. Det var som om det knådades med runda rörelser så rörelsen var som den breda rundningen hos en liten brödkavel med bara några cm bredd. Den rörelsen var på ett ställe i taget på vänster sida av ansiktet. Ett tydligt ställe där det rörde sig var till vänster om ögat en bit ovanför tinningen med sned på plats snurrande liten "brödkavelrörelse". Det kändes även t.ex. vid kinden nära näsan också. Jag fick en inre bild där jag ser mig själv som en glasflaska och hur det försöks lirka runt korken som sitter för tajt så att trycket ska minska. Jag har varit så trött igår och även idag under förmiddagen och har haft/har lätt huvudvärk, inte alls mycket. I övrigt mått ovanligt bra!

Kram Allt Gott”

 

 

Upplevelser efter femte behandlingen:

”Varmt tack för healingen! Det känns som att jag fått ny energi från igår Idag vid healingen kände jag mig så lätt, som om jag svävade nästan. Det enda tunga kändes i ländryggen. Det var svårt att vara stilla med benen pga ländryggen. Det kändes som om det är ländryggen som stressar mig av och till och oron som finns i ländryggen sprider sig ibland, fast nu finns ingen vidarespridning, bara fokus på och tyngdpunkt på det som känns i ländryggen. Där känns trångt, skevt, snett, skavande, klämt, belastat och att något inte får plats.

Det jag har nu är den smärta i ländryggen som kommer smygande efter att det blivit ansträngt eller på något sätt belastat där. Det jag gjorde igår och som påverkar ländryggen nu är att jag gjorde en lättare övning som ska stärka magmusklerna och är skonsam för ländryggen (enligt sjukgymnasten där jag gick förut) och på kvällen handlade jag på ICA. Jag fick inga akuta smärtor igår och var jätteglad för det.

Så det är inte de akuta starkare smärtor jag brukar få i samband med ex jag dammsuger, promenerar, handlar i mataffären (=går, stannar om vartannat och sen - värsta smärtan då stå i kö)

Det är såna där "efteråt-smärtor" jag har idag och det brukar jag ju få.

Ett stort framsteg den senaste tiden är att jag inte haft "akuta intensiva smärtor". Det är när de akuta smärtorna i samband med ex promenad gör att jag om jag inte hittar en stol där jag är, så fort jag bara kan måste hem lägga mig på kökssoffan och sträcka ut ryggen. Då släpper den akuta smärtan och den enda smärta jag känner och som ej släpper är samma som idag, den sortens trånga, dova smärta som brukar hänga kvar längre tid efter nån form av belastning. Det som varit annorlunda med ländryggen i denna period då jag fått healing av dig är ju just frånvaron av akuta skärande smärtor. Jag kan meddela dig sen om det fortsätter vara så eller ej. Och om de trånga, dova smärtorna som brukar hänga med ett tag, om de ändrar sig kan jag meddela dig också om

 

Stort lycka till med allt ditt ljusarbete! Detta var femte och sista healingstunden. Detta har betytt mycket för mig.

 

Stort tack Jeanette! Allt Gott kram Margareta”

 

 

Detta är berättelsen om hur det gått 2 månader efter att Magareta fått 5 st "Distanshealing genom Solgläntans Kropp"

 

 

"Hej Jeanette!

Nu har det gått två månader sen distanshealingen. Jag tänkte berätta hur det har varit efter det. Mensen har varit normal och inga rikliga blödningar och inga smärtor, jag vet inte hur stort myomet är, får väl veta när jag ska till gyn nästa gång. Ländryggen har varit så bra och smärtfri ända fram till 1 december. Innan 1 december var det helt fantastiskt att jag kunde handla i mataffären, stå i kö, promenera och dammsuga utan att få skärande smärtor i ländryggen. Vid några tillfällen kände jag att det var nära, men det stabiliserades och blev aldrig smärtsamt. Den 1 december återkom de skärande smärtorna i ländryggen och det har varit så av och till sen dess.

 

Jag kom att tänka på när jag för några år sen fick värktabletter mot smärtor i ena knät. Jag märkte att tabletten hjälpte ett visst antal timmar. En dag provade jag att istället ge mig själv reiki på knät. Det hade samma effekt som värktabletten. Lika många timmar höll sig smärtan borta från knät. Det är som om distanshealingen varit som långtidsverkande smärtlindring. Förmodligen behöver såna här saker längre tids behandling. Det har varit helt underbart att få vara smärtfri en såpass lång period! Det är jag mycket glad för. Även nacke och övre delen av ryggen har av och till varit sämre en period nu. Saker och ting kan ibland behöva tid att läka. Perioder med lindring är då guld värda! Tålamod är nog en del av läkeprocessen kan jag tänka mig.

En riktigt God Jul önskar jag dig kram / Margareta"