Solgläntans kropp & själ

Vägledning med energiavläsning ♥
 

 

Jag läser av dina energier för att kunna ge dig en bra vägledning. Många gånger går vi omkring och känner oss låga utan att förstå varför. Det kan kännas som om man inte riktigt lever det liv som man känner att man borde leva. Jag använder mina healingkort bland annat för att nå ner till vad som egentligen är DU.

 

Fördelen med en energiavläsning är att man kan få en förståelse till varför man mår som man gör och varför vissa människor och händelser alltid dras till en. Många gånger vet vi själva vad vi går och bär på men vid en energiavläsning kan du få en insikt i vilka känslor och tankar som ligger och pendlar ute i ditt energisystem som triggar människor och händelser i din närhet.

 

 

Jag har alltid arbetat omedvetet och medvetet med min intuition när jag behandlat mina klienter. Vilket innebär att jag ”hör” vad klienten säger sig ha för problem, men går in med min in intuition och ”läser” av vad som är den egentliga orsaken.

Ofta pratar vi bara om våra symptom men vi har dålig koll på orsaken, som ofta handlar om blockeringar i vårt energisystem

 

 

Jag avslutar alltid dessa träffar med en energirensning. Alla känslor och tankar som inte är dina utan som du omedvetet tagit på dig genom möte med andra människor hjälper jag dig att bli av med. 

När du bokar tid bokar du en timmes behandling och skriver i kommentarfältet "vägledning"

 

Kram Jeanette ♥