Solgläntans kropp & själ

Kunderfarenhet / Kvanthealing / Instant Transformation ♥

Jag kommer att fylla på allt eftersom de kunder som provat Instant Transformation och ville dela med sig av sina upplevelser lämnar in sina berättelser  ♥


 

"Jag har provat Instant transformation vid 2 tillfällen. Under själva behandlingen kände jag mig väldigt avslappnad och ibland fick jag känslan av att jag somnade till. Vi första tillfället valde jag bla att arbeta med en relation till en person för både mig och barnen, att få bort negativ energi och tillföra mer positiva energier. Ett par dagar efter behandlingen var första kontakten med denna person som sedan dess är helt förändrad. Kommunikationen är positiv och barnens relation har blivit mycket positivare än innan behandlingen.

 

Vid andra behandlingen valde jag att jobba med mig själv och få balans. Dagen efter behandlingen var jag väldigt irriterad och arg utan att det hänt något. Efter detta har ett lugn infallit sig och jag känner mer glädje och harmoni och har fått mer energi.

 

Tack Jeanette för att jag får vara med dig på denna fantastiska resa."


 

"Mitt önskemål var främst ett bättre självförtroende och därmed leva mer i direktkontakt med mitt inre, och lita på det mer.

Några dagar har gått och några sensationella förändringar har jag tyvärr inte känt Kanske jag inte är så mottaglig, eller så har det gått för kort tid. Under din behandling upplevde jag dock en stund då musiken blev så tydlig. Hörde och upplevde varje ton, instrument o rösten glasklart. Och jag blev också mer medveten om min ilska mot mig själv och mot män. Förhoppningsvis kommer jag så småningom att upptäcka förändringar. Då rapporterar jag igen. Mvh. Sarah"


 

"Vi började med att prata om vilka problem, både fysiska och psykiska, som jag ville ha hjälp med.
Vi kom fram till att jag behövde öppna upp så jag skulle få ett bättre flöde av energier genom min kropp. Så Jeannette skulle bland annat låta fältet jobba med mina morfiska fält.

Jag fick ligga ner på en brits och slappna av medan Jeanette höll på olika punkter på min kropp.
Direkt hon började fick jag som ett tryck från bröstet och upp i hela huvudet. Det blev jobbigt att andas. Det lättade efter hand.

Med en gång började det också sticka i handflator och fotsulor.
När Jeanette höll under hälarna kändes det som om det stack upp spjut genom dom, har bland annat hälsporre.Resten av dagen var jag extremt trött och kände mig ”vimsig”
Två dagar efteråt kändes det som om jag blivit överkörd av en ångvält.
En del av mina fysiska besvär har blivit bättre och jag sover ovanligt gott om nätterna.

 

Har fortfarande ont i hälsporren och i bäckenet och ryggen.
Men smärtan har reducerats mycket. Innan låg det på en 8 och nu en 3.

Sover bättre.

Är inte lika vimsig längre


Mia"


 

 

”Det var en stor upplevelse.

Första gången jag gick till Jeanette var för att få hjälp med värk i axlar och att jag ville ha bort negativa fält från en person i min närhet, där går Jeanette in och så kallat "klipper" bort de trådarna som var negativa till personen.

Det blev och har blivit bättre men den personen, det blev en förändring samma dag, det bästa var att personen ifråga inte visste om min önskning. Jag märkte förändringen där snabbt, lite konstigt, men mycket trevligt.

Värken som satt hårt i mina axlar var nästan borta, jag har nog aldrig känt att min hals har varit så lång förut, jag brukar ha axlarna uppdragna i nacken alltid av smärta.

Jeanette sätter sina fingrar knappt kännbart på delar av min kropp, jag blir lite yr, men det går snabbt över, jag ser tydligt färgen lila jätte stark, så att jag måste öppna upp mina ögon en bit.

Jag känner nu att jag sjunker ner och att det finns mycket svarta moln runt mig, när Jeanette flyttar sina fingrar vidare på kroppen så börjar jag känna att jag har sjunkit ner, men nu så reser jag mig upp, hela jag blir lång, halsen känns som en giraff, ögonen är jätte stora, jag känner ett kittlande i magen, förväntningar på något sätt.

Då jag hade väldigt ont i nacke och axlar så finns det inte kvar i samma styrka, det känns som att jag svävar ut på ett moln.

Det var verkligen ett lyckorus jag kände i min kropp efter första gången och hela dagen och ett par dager efter känner jag hur mina ögon verkligen år rejält öppna, precis som när man blir överraskad.

 

 

Andra gången var jag inte alls yr, men jag såg även färgen lila denna gång. Nu så ville jag ha hjälp med mina känslor, ville bli mer glad och uppspelt.

Jag kände verkligen en kittlande känsla i magen, en sådan känsla man hade när man var ung.

Det var en härlig känsla som spel sig i kroppen, och befriande på något sätt.

Jeanettes fingrar hittade alltid ett nytt ställe att sätta fingrarna på som var knuten till där fingrarna var från början,

Jag kände verkligen resultat direkt när jag gick därifrån.

Man måste verkligen uppleva detta, det är fantastiskt, mycket tack vare givetvis Jeanette som är en så mjuk och lugn person.

Jag känner mig helt klart trygg med henne

Jag ska absolut gå fler gånger

Hälsningar

A..P”

____________________________________________________________________________________________
 
 
 
 
Denna kvinnan som provat Instant Transformation ville arbeta med sin känsla av kontrollbehov och sin allergi. här är hennes berättelse ♥"Upplevelser under behandling av en känsla
Under behandlingen kände jag hur kroppen arbetade. Kände hur energin rörde sig i kroppen, speciellt vänster ben. Energin rörde sig i en cirkel i magen och en bit uppemot lungorna.
 


Upplevelser under behandling av/mot min allergi
En spänning över näsan/bihålorna . Spänningen kändes som det skulle spränga bihålorna, med ett inre tryck. Sedan flyttades spänningen till bihålorna mellan ögonen och över ögonbrynen. Jag kände det som om beröringen under mina fötter gjordes i kramsnö och att fingret gick in i foten. Vissa punkter under fötterna och på kroppen upplevdes som en obehagskänsla. Men att jag kunde "stå ut med obehaget".
 


Efter behandlingen
När jag skulle resa mig upp efter behandlingen fick jag ont i korsryggen. Jeanette gav mig healing och något släppte och försvann. Efter behandlingen var jag trött, men efter en stund kom energin tillbaka. Växelvis trött och pigg och lite speedad under resten av dagen. På natten vaknade jag av att pulsen slog i mina armar och armhålor. När jag vaknade på morgonen kände jag hur kroppen fortsatte att arbeta. Besvärades av stickningar i mina armhålor hela dagen efter behandlingen.
 


Reflektioner
Jag har faktiskt inte lika stor behov av kontroll längre. Jag kunde bjuda hit folk på midsommar fest utan att hela hemmet var städat. Gästerna fick till och med hjälpa till att laga och fixa färdigt maten på midsommar och jag tyckte detta var helt OK. Jag har inget behov av att ringa och kolla så att min mamma mår bra. Kom på mig själv att jag inte hade ringt på två dagar. Jag upplever att jag kan koppla av mera än vad jag tidigare gjort.
Jag har min allergi kvar och den besvärar mig i lika stor utsträckning som tidigare. Varför det är så vet jag faktiskt inte, då det var denna behandlingen som gav mest "upplevelser" under behandlingen. Jag tror att det kan ha med att göra att Jeanette frågade om ett friskare jag kunde komma in i min kropp. Vilket jag tyckte lät läskigt. Tackade jag till detta med munnen, men inte med hjärtat.
För min del hade jag haft svårt att genomgå denna behandling om jag inte känt mig trygg med behandlaren. Då det händer märkliga saker i ens kropp som påminner om Bowenterapi, men kraftfullare. Jag tror annars att jag hade blivet skrämd av upplevelserna.

Tack för allt Jeanette. Du är underbar! / AnnSofie "