Solgläntans kropp & själ

Kunderfarenheter / Distanshealing genom Solgläntans Kropp & Själ ♥ klient del 1
Då jag fått en hel del förfrågningar om hur en personlig distanshealing fungerar har jag bett en klient att få lägga ut hens distanshealing här och då självklart anonymt. De flesta som bokar vill gärna ha samtal men här blev det en skriven konversation som jag är så tacksam för att jag får dela med mig av. 
Är det något du undrar över så hör gärna av dig.
 
 
 
Klient:
"Hej
Skriv gärna vad du får upp. Jag har till o från problem/ont i vänster höft och ryggslut samt rosacea på näsan som jag vill ha hjälp med. Bor i ------------
Vänligen -------- "
 
 
 
Jag:
"Hej ------
När jag kom i kontakt med dina energier fick jag en känsla av att du är en person som gärna finns för andra. Det jag direkt känner är att du glömmer bort dig själv för att "ställa upp " för andra som behöver dig. Du kan inte bara ge hela tiden utan att ta emot för egen del. Känns som om du har lätt för att tömma dig på din energi. 
Jag lät energierna arbeta runt ditt bäcken ut i höfterna. Du känner smärta i vänster höft men orsaken känns som om det är höger sida som är "överaktiv" och att du har en hel del låsningar i höger höft men lägger över tyngd på vänster och skapar smärta där. Lät energierna jobba mycket i det området för att balansera upp höger och vänster  sida. 
Fick även upp ditt hals chakra som också kändes som om det var i obalans. Har du svårt att få fram i ord vad du i hjärtat menar? Känns som om omgivningen inte "lyssnar" på vad du säger. Det jag får fram är gammalt. Du hade mycket som du såg i omgivningens beteende när du var barn men det var opassande att ett barn hade åsikter var av du fått "svälja" mycket vilket du fortfarande gör. Får till mig att ditt problem med rosacea beror en hel del på detta. Har öppnat upp ditt hals chakra så att du lättare ska kunna uttrycka dig.
Kram på dig ------- och skriv gärna om det är något du undrar över 
Ha en skön helg /Jeanette "
 
 
 
 
Klient:
"Hej och tack!
Jag kände tydligt en härlig värme kring höfterna som spred sig nedåt!
Det du skriver om min personlighet stämmer.
Jag fick också upp en del jobbiga gamla minnen då jag upplevde mig oförstådd o i viss mån övergiven. Jag sände själv i tanken kärlek o trygghet till mitt sårade inre barn under healingstunden. Så här efteråt har det spridit sig ett lugn i min kropp o i mitt sinne, tack för det! "
 
 
 
Hoppas detta kan ge en någerlunda bild av hur det går till skriftlet.
 
Kram Jeanette ♥
 
 
Kunderfarenheter / Distanshealing genom Solgläntans Kropp & Själ ♥ klient del 2
 
Som tack för att min klient gav mig lov att lägga upp förra distanshealingen offentligt erbjöd jag henne en bonus healing som hon fick idag på morgonen.

Jag fick även här dela med mig hur en distanshealing kan gå tillväga andra gången för denna klient

Är så tacksam för denna givmildhet av att vilja dela med sig av sin upplevelse. Kanske det blir lite lättare för dig som läser detta att ”förstå” vad det innebär att få en personlig distanshealing

 
 
Jag: 
 
"Godmorgon ---- och tack än en gång för att jag fick dela förra distanshealingen
 
 
Idag koncentrerade jag mig mycket på dina ben och höfter. Det finns energipunkter bredvid sittbenen som är väldigt kraftfulla så jag sände mycket energi dit. Fick känslan av att din vänstersida/den kvinnliga är svag och den högra/ den manliga är överaktiv. så mitt mål var att balansera upp dessa sidor. När jag gjorde det kände jag av ett illamående i solarplexus och en snabb smärta i vänster fotvrist som sedan gick över. 
 
När det gäller ditt solarplexus fick jag till mig att du inte låter dig ta plats. Det är dax att du börjar visa världen vilken fin människa du är och sluta förminska dig. Du har en förmåga att förminska dig så att andra kan få ta plats. men då kommer du själv att må dåligt. Du har så mycket fin i dig som måste få visas.
 
 
Har du haft problem med underlivet? Kraftiga och ibland smärtsamma mensblödningar? Kraftigt minskad sexual lust?  Energin ville arbeta mycket i det området och lägga rätt dina energier. Du borde låta din kreativitet få blomstra. Det kan handla om att tillverka saker, skriva, påta i trädgården eller laga fantasifulla maträtter. Du har en stor kreativitet inom dig som du bör låta komma fram mer. 
 
Kram på dig och ha en underbar arbetsdag och söndag / Jeanette"
 
 
 
 
Klientens svar: 
 
"Tack!
Det stämmer att jag lätt förminskar mig själv o jag kan också få dåligt samvete då jag tar plats.Kämpar mycket med mitt i grunden dåliga självförtroende och det har med åren blivit bättre!
 
 
Jag är mycket kreativ, men har haft ett för krävande jobb på senaste år så lekfullheten o kreativiteten har dämpats. Jag har precis börjat skapa plats för mer lek i mitt liv o mer planer på förbättringar finns!
 
 
Jag hade då jag var ung rätt oregelbunden mens och mådde ofta dåligt psykiskt vid mens.
Nu har jag spiral så mensen märks knappt annat än att roscacean blir värre då. Du har även rätt att sexlusten är kraftigt förminskad. Hoppas det blir en bättring där från nu!
 
Kram/------
P.s. du får även använda denna kommentar anonymt om du vill".