Solgläntans kropp & själ

Kunderfarenheter / Distanshealing genom Solgläntans Kropp & Själ ♥ klient del 2
 
Som tack för att min klient gav mig lov att lägga upp förra distanshealingen offentligt erbjöd jag henne en bonus healing som hon fick idag på morgonen.

Jag fick även här dela med mig hur en distanshealing kan gå tillväga andra gången för denna klient

Är så tacksam för denna givmildhet av att vilja dela med sig av sin upplevelse. Kanske det blir lite lättare för dig som läser detta att ”förstå” vad det innebär att få en personlig distanshealing

 
 
Jag: 
 
"Godmorgon ---- och tack än en gång för att jag fick dela förra distanshealingen
 
 
Idag koncentrerade jag mig mycket på dina ben och höfter. Det finns energipunkter bredvid sittbenen som är väldigt kraftfulla så jag sände mycket energi dit. Fick känslan av att din vänstersida/den kvinnliga är svag och den högra/ den manliga är överaktiv. så mitt mål var att balansera upp dessa sidor. När jag gjorde det kände jag av ett illamående i solarplexus och en snabb smärta i vänster fotvrist som sedan gick över. 
 
När det gäller ditt solarplexus fick jag till mig att du inte låter dig ta plats. Det är dax att du börjar visa världen vilken fin människa du är och sluta förminska dig. Du har en förmåga att förminska dig så att andra kan få ta plats. men då kommer du själv att må dåligt. Du har så mycket fin i dig som måste få visas.
 
 
Har du haft problem med underlivet? Kraftiga och ibland smärtsamma mensblödningar? Kraftigt minskad sexual lust?  Energin ville arbeta mycket i det området och lägga rätt dina energier. Du borde låta din kreativitet få blomstra. Det kan handla om att tillverka saker, skriva, påta i trädgården eller laga fantasifulla maträtter. Du har en stor kreativitet inom dig som du bör låta komma fram mer. 
 
Kram på dig och ha en underbar arbetsdag och söndag / Jeanette"
 
 
 
 
Klientens svar: 
 
"Tack!
Det stämmer att jag lätt förminskar mig själv o jag kan också få dåligt samvete då jag tar plats.Kämpar mycket med mitt i grunden dåliga självförtroende och det har med åren blivit bättre!
 
 
Jag är mycket kreativ, men har haft ett för krävande jobb på senaste år så lekfullheten o kreativiteten har dämpats. Jag har precis börjat skapa plats för mer lek i mitt liv o mer planer på förbättringar finns!
 
 
Jag hade då jag var ung rätt oregelbunden mens och mådde ofta dåligt psykiskt vid mens.
Nu har jag spiral så mensen märks knappt annat än att roscacean blir värre då. Du har även rätt att sexlusten är kraftigt förminskad. Hoppas det blir en bättring där från nu!
 
Kram/------
P.s. du får även använda denna kommentar anonymt om du vill".