Solgläntans kropp & själ

Kunderfarenheter / Distanshealing genom Solgläntans Kropp & Själ ♥ klient del 1
Då jag fått en hel del förfrågningar om hur en personlig distanshealing fungerar har jag bett en klient att få lägga ut hens distanshealing här och då självklart anonymt. De flesta som bokar vill gärna ha samtal men här blev det en skriven konversation som jag är så tacksam för att jag får dela med mig av. 
Är det något du undrar över så hör gärna av dig.
 
 
 
Klient:
"Hej
Skriv gärna vad du får upp. Jag har till o från problem/ont i vänster höft och ryggslut samt rosacea på näsan som jag vill ha hjälp med. Bor i ------------
Vänligen -------- "
 
 
 
Jag:
"Hej ------
När jag kom i kontakt med dina energier fick jag en känsla av att du är en person som gärna finns för andra. Det jag direkt känner är att du glömmer bort dig själv för att "ställa upp " för andra som behöver dig. Du kan inte bara ge hela tiden utan att ta emot för egen del. Känns som om du har lätt för att tömma dig på din energi. 
Jag lät energierna arbeta runt ditt bäcken ut i höfterna. Du känner smärta i vänster höft men orsaken känns som om det är höger sida som är "överaktiv" och att du har en hel del låsningar i höger höft men lägger över tyngd på vänster och skapar smärta där. Lät energierna jobba mycket i det området för att balansera upp höger och vänster  sida. 
Fick även upp ditt hals chakra som också kändes som om det var i obalans. Har du svårt att få fram i ord vad du i hjärtat menar? Känns som om omgivningen inte "lyssnar" på vad du säger. Det jag får fram är gammalt. Du hade mycket som du såg i omgivningens beteende när du var barn men det var opassande att ett barn hade åsikter var av du fått "svälja" mycket vilket du fortfarande gör. Får till mig att ditt problem med rosacea beror en hel del på detta. Har öppnat upp ditt hals chakra så att du lättare ska kunna uttrycka dig.
Kram på dig ------- och skriv gärna om det är något du undrar över 
Ha en skön helg /Jeanette "
 
 
 
 
Klient:
"Hej och tack!
Jag kände tydligt en härlig värme kring höfterna som spred sig nedåt!
Det du skriver om min personlighet stämmer.
Jag fick också upp en del jobbiga gamla minnen då jag upplevde mig oförstådd o i viss mån övergiven. Jag sände själv i tanken kärlek o trygghet till mitt sårade inre barn under healingstunden. Så här efteråt har det spridit sig ett lugn i min kropp o i mitt sinne, tack för det! "
 
 
 
Hoppas detta kan ge en någerlunda bild av hur det går till skriftlet.
 
Kram Jeanette ♥