Solgläntans kropp & själ

Respons på distanshealing ♥
 

Här är en distanshealing som jag fick respons på som jag frågade om jag fick dela för att visa på hur det kan fungera med en privat session. Min klient har jag valt ska få vara anonym.

 

Min klients bokningsnoterin:

” Vill ha kvanthealing instant. Formation. Spänningar och värk och 
domningar i kroppen . Ont i halsen som kommer och går. Har haft bröstcancer två gånger cancer i sköldkörteln har haft hudcancer två gånger som är bra nu. Första gången bröstcancer 1997 hösten andra gången 2011. Sköldkörteln 2015, hudcancer 1996 och 2016. Jag vill att du skickar meddelande efter behandling”

 

Min reflektion efter sessionen:

När jag kom i kontakt med dina energier kändes det som om allt arbetade på olika ställen samtidigt, lita kaos inombords. Det första jag gjorde var att lugna ner energierna kring andningen och hjärtslagen.

Jag fick otroliga känningar av gallan (den sitter under revbenen på din högra sida) värken strålade upp under höger skuldra, ut i höger arm, upp i axeln med ett pulserande upp till nacken. 

 

 Brukar du få känningar i gallan? Känns mycket på din högra sida av ryggen. 

Jag lät energierna arbeta med att lyfta bort tunga energier som satt här. Det kändes som om du har en hel del besvikelse och ilska som bottnar sig i din barndom. Saker du inte i ditt hjärta kan förstå. Du har saknat en gränslös kärlek som liten. Det känns som det varit rätt tufft att vara Ulla som liten. Du tröstade efter kärlek och att bli sedd för den vackra glada flicka du i grunden var. Men blev tidigt nertystad så du inte störde eller hördes för mycket. 

 

Efter en stund ville energin arbeta med din hals. Det kändes som en stor "klump" som satt här. En "klump" av gråt, saker som du velat säga men stoppats, skrik men även massor av skratt. 

 

Dina energier är i grunden väldigt kärleksfulla, omhändertagande och fyllda av glädje. Jag känner att du låter gamla sanningar om vem du är i grunden stoppar dig att leva livet fullt ut.

 

Eftersom vi arbetar på distans har jag inte möjlighet att fråga dig om lov att "klippa" alla känslomässiga bindningar som finns ifrån din barndom och fram till nuet och be att nya positiva känslomässiga bindningar skapas.  

 

Om du känner att det stämmer och du vill "klippa" de negativa känslomässiga bindningarna så kan du vara med imorgon på distanshealingen kl 21 

Lämna ett litet meddelande så jag vet att du är med och att detta är din önskan. 

 

Tack fina du för att jag fick äran att arbeta med dina energier. Jag tror nog att du kommer att sova gott i natt 

 

Kram Jeanette 

 

 

Respons från min Klient:

 

”Tusen tack från hela mitt hjärta.

Först måste jag berätta att ett par dagar efter jag hade bokat healing tid så har jag känt massor på olika ställen i kroppen. Verkligen ont har jag haft idag en timme innan healing så spydde jag hoppas allt negativt kom upp. Apropå galla, början av 1980 talet opererades jag för gallan från den operationen har jag lite svåra minnen. När man skulle väcka mig så hände det någonting med hjärtat de fick ge hjälp så hjärtat kom igång igen. jag var på väg till den tunnel var väldigt vackert och ljust. Jag vaknade att jag får inte dö min dotter behöver mig. Känt jätte mycket i nacken och nedre ryggen ,sätesmuskel. Jag har känt mycket på höger sida.

Allt som du skrev till mig stämmer så bra så sant. Mina föräldrar skildes när jag var liten så jag har inte fått den kärleken utan har alltid varit duktig flicka så jag skulle duga och vara omtyckt det har nog följt med hela mitt liv. Samt varit rädd att bli övergiven. Innerst inne är jag glad och vill att glädjen och skrattet kommer till mig.

Vill så gärna att Du hjälper klippa bort alla känslomässiga bindningar, det glömde jag skriva om. Absolut vill jag vara med på DIn distanshealing i morgon. De gånger jag har varit med på distanshealing så har jag känt väldigt mycket.  
Jag tackar av hela mitt hjärta för all hjälp jag har fått mot slutet av healing kom en känsla av lättnad. Du vet jag är med imorgon kväll är redan nu förväntansfull.”

 

 

Idag fick jag detta:

 

”Hejsan!

Absolut du får kopiera min upplevelse av distanshealing. Fredag gjorde jag bokning av distanshealing och redan på söndag morgon började jag känna i kroppen att någonting händer och pågår. Det pågick 1-11/2 vecka. Kände av det i hela kroppen från öronen till tårna överallt var jag har ont värk . mellan tisdag och onsdag var det jätte kraftig känsla i kroppen och att jag spydde en timme innan "bokade healingen" och efter det mådde jag bra. Efter healingen var jag jätte trött sovit gott. Jag vill att du vet vilken hjälp vi får av distanshealing inte bara den stunden utan healingen började på en gång. Det som du berättade igår stämde helt.”