Solgläntans kropp & själ

Energiavläsning ♥

Varför är det bra att få göra en energiavläsning?

 

Fördelen med en energiavläsning är att man kan få en förståelse till varför man mår som man gör och varför vissa människor och händelser alltid dras till en. Många gånger vet vi själva vad vi går och bär på men vid en energiavläsning kan du få en insikt i vilka känslor och tankar som ligger och pendlar ute i ditt energisystem som triggar människor och händelser i din närhet.

Energiavläsningar jag gjort med respons Klicka här för att läsa

 

 

 

 Energiavläsning är något som jag alltid gjort men inte förstått förens jag gick den ettåriga utbildningen i personlig utveckling, intuition och mediumskap (12/9-12 blev jag klar) med de två systrarna, medium och kursledarna Monika Lindén och Ewa Olsson på Brogården Centrum i Verum.

 

Nu har längtan att göra det offentligt och inte för mig själv längre  utan för att få bättre resultat under mina behandlingar.

Är det något speciellt du vill få hjälp med så glöm inte fråga om det när du bokar din energiavläsning

 

Vill du bara ha en energiavläsning Kostar den 600:-

Du kan då skicka ett mail till: jeanette.isaksson157@gmail.com där du skriver att du vill ha en Energiavläsning. Ska du bara ha en energiavläsning skickar jag kvittot över mail

Betalning sker över PG 497276-6 eller swish 0733182976 OBS! Glöm inte att skriva att det är en energiavläsning. 

 

 

Vill du ha en energiavläsning i samband med behandling (vilket jag kan rekumondera) bokar du exempelvis en 1 timmes behandling och skriver i att du även vill ha en energiavläsning innan du kommer på behandlingen ( måste bokas 7 dagar innan) så jag hinner göra den och skicka den till dig)

Exempel: 650:- för  1 timmes behandling och 300:- för energiavläsningen när den görs ihop med behandling = 950:- totalt.

Ayla terapin , Healing, Instant Transformation eller Bowen terapin är de terapier jag kan rekumondera om man vill gå på djupet med sin strävan att må bra inifrån psyket och ut i det fysiska.