Solgläntans kropp & själ

Ensam är inte alltid stark: Att våga be om hjälp och att våga ta emot – Livets flöde del 10

Jag har fått lite problem med andningen och en fruktansvärd hosta framförallt på kvällarna. I tisdag efter yin yogan och en promenad i skogen ökade mina problem på kvällen. Jag hostade oavbrutet och hade en sprängande huvudvärk. Jag tyckte att det var så konstigt att andevärlden inte hjälpte mig trots att jag bad om hjälp vilket brukade fungera.

Bosse blev orolig över hur kass jag verkade vara så han satte sig i bilen och åkte in till stan för att få fatt på någon annan typ av hostmedicin som kanske kunde hjälpa mig.

När han kom hem igen fick jag ett infall att be honom ge mig healing över lungorna (detta är inget han brukar syssla med) Bosse la sina händer på ryggen och nästan genast blev det otroligt varmt och all värk uppe i huvudet släppte och tyngden i bröstet lättade.

 

Jag hade utan att märka det gått in och börjat tycka synd om mig. Besvikelsen över vissa i min närhet som bara uteblivit när mitt liv var i en av de största kriser någonsin och jag var så illa däran att man ett tag inte visste om jag skulle överleva. Jag läste en text som en av mina vänner delade som verkligen berörde mig som lät så här:

När jag är död, kom inte

till min grav och berätta

hur mycket du älskar

mig och saknar mig

De orden behöver jag när jag fortfarande är i livet!

 

Negativitet är inte mitt rätta element. Jag är en person som alltid vänder det negativa till något positivt men utan jag märkt det hade besvikelse, sorg och ensamhetskänslor tagit över mitt inre. 

 

Dagen efter var de dags för jobb. Min andra klient var Magnus som jag tidigare skrivit om som har varit svårt sjuk i ME. Han hade med sig en ny text som han skrivit och jag fick lov att dela den med er och hans namn får vara med. När han hörde hur det varit kvällen innan frågade han om inte han kunde få ge mig healing och sa att han hade ingen aning hur man gjord men kände starkt att han ville göra detta. Jag blev helt ställd och visste inte hur jag skulle svara. Men han stod på sig och jag tackade ja. Vilken otrolig upplevelse det blev för oss båda!! Det märkliga var att tiden stod stilla så trots att jag var fullbokad och vi tog tid till mina lungor hann jag med en hel behandling åt honom.

Efter detta fick jag till mig vikten av att våga BE om hjälp men att det är lika viktigt att våga TA EMOT hjälp när den erbjuds, vilket jag nog varit dålig på. Känner mig så upprymd och otroligt stark av dessa fantastiska upplevelser. När det gäller besvikelserna över mina upplevda svek har jag lyckats vända den känslan och se alla dessa fantastiska människor och min underbara familj som funnits och finns i mitt liv.

 

Här är Magnus text som är väldigt passande:

”Kristallernas inre liv brinner med en intensiv kärlek och sprudlande glädje. Vi sätter oss ned och reflekterar över de vita stenarna som tornar upp sig för att möta vindens kraft, solens varma strålar, havets smekning och regnets stilla droppande.

 

Vi är energidjur och vi lever i ett oerhört vackert samspel med varandra och vi har så mycket att ge oss själva och andra väsen. Detta ständiga utbyte förstärker lugnet och harmonin inom oss, den euforiska glädjen och kärleken väcks till liv. Om vi hjälper oss själva och andra så försvinner gränser, rädsla, frustation och insikten om att det är en illusion gör oss fria. Då växer och frodas kärleken och då blommar skönheten ut i sin fulla prakt

 

Eld, grönska, vatten, liv, energi är ändlös och det sker en ständig förnyelse. Släpp ut, släpp in, precis som du gör när du andas. Släpp det krampaktiga taget och öppna dig för det nya vackra och låt det fylla dig med kraft, glädje, kärlek och omsorg! ” Text Magnus Hansson

 

 

Vikten av att se det vackra och positiva i livet har fått en ännu kraftfullare plats i mitt inre, allt för att kropp och sinne ska hålla sig friskt och att flödet ska vara positivt Jag mår mycket bättre idag och håller tummarna för att hostan ska ge upp helt och att lungorna ska vara ok nästa vecka när de ska röntgas

 

Kram Jeanette

Gratis Distanshealing "Finn ditt inre lugn" torsdagen den 21/2 kl 21 ♥
 
  OBS!!! Har fått höra på olika håll att man upplevde otroliga utrensningar under förra distanshealingen. Jag är av den övertygelsen att ni får vad ni klarar av MEN upplever du att det blir för starkt kan du bara be att energin lugnar ner sig. Du kan även skriva i din önskan att du vill ha en lugn session. Det är inte meningen att det ska upplevas skrämmande. De som hört av sig har även upplevt ett nytt inre lugn efteråt och att de känner sig starkare. Men vi har alltid den fria viljan och det är viktigt att du är bestämd över vad du känslomässigt och kroppsligt "klarar" av. 
 
Efter att ha varit med om mitt livs största drama då jag skulle ha distanshealing sist den 11/1 där jag var över på andra sidan och fick chansen att komma tillbaka hit till vår vackra värld, har jag äntligen fått tillbaka kraften och vill börja ge tillbaka allt vackert jag fått ♥
(Jag kommer inom några dagar lägga upp min berättelse på hemsidan) 
 
 

Tack ifrån djupet av mitt hjärta för den respons jag fått. Jag fortsätter skicka en gång i veckan till alla ni som vill ha ♥

 

OBS!!!!
Ett tips är att om du har ett problem/smärta du behöver få hjälp med kan du formulera din önskan på en lapp till dig själv innan sessionen. Genom att göra denna handling har du sänt ut ett godkännande till energin att arbeta med det du behöver få hjälp med. Allt enligt din fria vilja  
 
Vill du läsa vad syftet med dagens distanshealing session så klicka här.
Jag har fått frågan vad syftet med denna formen av offentlig distanshealing är och vad jag gör. Healing är något som vi alla egentligen har inom oss och som vi använder vid olika situationer. Som till exempel om du har ont i en tand så utan att du tänker på det lägger du handen på kinden och det känns bättre. Har du ont i magen lägger du handen på magen och det känns bättre.

 När jag arbetar med healing kan jag arbeta med massor av olika tekniker. Men huvudsak arbetar jag med mina andliga vägledare. När jag lyssnar inåt och använder mig av mitt sinne och "fantasi" får jag upp känslor, bilder och hur jag/vi ska gå tillväga. Varje distanshealing är unik eftersom det inte finns en mall av vad just denna sessionen ska handla om. 

 


Syftet med att varför jag tagit beslutet att ge en möjlighet till alla som vill ta emot är att det finns så många som inte mår så bra just nu. Mycket händer på vår jord och tyvärr visas nästan bara det negativa och hemska som den enda sanningen. Det vi oftast inte är medvetna om är att vi tar på oss undermedvetet energier som inte är våra när vi går in med känslan och "känner av". 
Stress, rädslor, hopplöshet är sådant som vi lätt kan ta in i vårt energisystem ifrån alla intryck vi får utifrån. Du upplever det som om det är dina tankar och känslor. 

 Vid denna formen av distanshealing är syftet att lyfta bort tunga och stressande energier ifrån ditt energisystem som inte är dina. Det kan handla om oros tankar som du ”snappat” upp ifrån någon du mött och som du sedan tror är dina, smärta som du tror är din när det egentligen är någon i din närhet som bär smärtan. Så med andra ord så är syftet med denna distans healing att göra en ”städning” i dina energier. De energier som inte är dina lyfts bort och återgår till källan och du får en lättnadskänsla och ett lugn i kroppen

 Men det finns även de som kan känna att man får upp en massa gammalt, både tankemässigt och känslomässigt. Ofta kan det bero på att man har varit duktig att "packa" ner känslor och tankar för att anpassa sin vardag. När man då får healing kan "kontrollen" över det man packat ner brista. Skriv en rad till mig efteråt om du inte lyckas släppa taget om det som kom upp så kan jag hjälpa dig.

 Då det kan hända väldigt mycket under healingen: det kan kännas som om någon rör vid en, muskler kan börja röra sig för att sedan bli avslappnade, till att som en del beskriver det: man känner en otrolig värme och ett lugn sedan somnar man och sover gott hela natten. är det viktigt att de som ska ta emot har gett sitt medgivande.

 

 

Du kan skicka din anmälan via ett PM över Face Book , mail: jeanette.isaksson157@gmail.com

sms: 0733182976 om att du önskar deltaga

 

 

Vid distans healing lägger du dig eller sätter dig ca 10 minuter innan jag ska skicka kl 21 på en plats där du inte blir störd. Jag kommer att sända energi i 30 minuter. Men du kan sitta eller ligga så länge du känner att energin arbetar inom dig

 

 

Vill du få en mer personlig distanshealing kan du klicka på länken för att komma till bokningskalendern:
https://www.bokadirekt.se/places/solgläntans-kropp-själ-9583

Mitt pris är 600:- på personlig distanshealing. Du kan klicka på länken för att komma till bokningskalendern:


Jag kan då antingen ringa upp dig innan för att stämma av före och efter för att talar om vad jag fått till mig under healingen eller kan du välja att få allt nedskrivit istället för samtal

 

Kram Jeanette ♥