Solgläntans kropp & själ

Innehållslänkar om mitt arbete, filosofi, kurser och länk till bokningskalendern
 
 
 
 Solgläntans kropp & själ

krattvägen 157, Ö.Grevie

 235 99  Vellinge

Klicka på bilden för att läsa mer  

 

 
 
                                                 

 

 
 
 

 

Omedelbar transformation av fysiska och emotionella tillstånd med kännbara resultat
 
 
 
 Här kan du även läsa 5 deltagares upplevelser
 
 

 

 

 

 

 
 

 

- Spiritualistisk healing

 

 

 
 
 
 
 
Foto: Carin Hansson

Livets flöde är en serie ifrån mitt liv där jag utefter mitt egna livs negativa händelser vill visa på vikten att försöka se det positiva i livet.

Livet är vackert om vi bara lär oss se det vackra ochlär oss förstå kraften av vår egna förmåga att skapa det liv vi vill ha trots de motgångar som vi kan drabbas av.

 

 

Här hittar du meditation och olika kurser som stimulerar och utvecklar din inre kärlek till dig själv och livet
 
 

 

 

När du bokar tid behöver du inte fundera på vilken metod du ska välja om det inte bara är massae du vill ha. Boka tiden och medela bara mig när du kommer att det är ok att jag använder blandad behandling. Har hört av andra att det känns svårt att välja, vilket du kan överlåta till det som jag får till mig att du i stunden behöver. Vissa kallar det för "cocktailbehandling" 

 

Genom egna erfarenheter som livet gett mig har jag fått en tro och tillit till att människan har en otrolig kraft att läka och skapa hälsa. 

Väkommen hit 

Kram Jeanette

 

Dagens budskap ♥
Onsdag14/11

"Våga släppa taget om alla tankar som förminskar dig. Ta små steg mot dina drömmars mål. Lägg inte fokus på HUR vägen till dina drömmars mål ska vara utan hur du ska känna och må. Många gånger glömmer vi av att fokusera på glädje, frihet, lycka och harmoni i vår jakt på att "lyckas" i vårt liv.

Känn in hur du mår i detta nu. Känns det tungt och motigt är du förmodligen långt ifrån dina drömmar. Om det du drömmer om ska kunna komma in i ditt liv måste du vara i den energi du hade varit i om du redan levde dina drömmar.

Vägra gå in i negativa diskussioner, lyssna på "skit snack" och lägga fokus på negativitet.

Lägg fokus på det fina vackra som är du, det vackra som finns omkring dig och se de fina vackra egenskaper i människor du möter. Sprid glädje och skratt och din väg till lycka blir mycket enklare"

Önskar dig en underbar dag fylld med glädje och skratt ❤ Kram Jeanette 💕

 
 
 
Tisdag 13/11

" Ge till andra det du själv vill ha. Vill du möta vänlighet, ärlighet, leende, empati, mm måste du med hela ditt inre ge det till de du möter.

Många idag är så stressade i sitt egna varande att de glömmer bort att verkligen ge sig tid att lyssna in sin omgivning och sitt egna inre. Det slutar med att man lever med en känsla av att ingen bryr sig om hur man mår och att ingen lyssnar på vad man säger. Man känner sig oerhört ensam.

Vi hör alla samman energimässigt och allt du ger till dig själv och till andra är det du får tillbaka. En av de tyngsta känslor vi kan bära är en känsla av att vara offer. Offerkänsla gör dig svag och din omgivning bekräftar omedvetet din känsla av att vara offer.

Hitta kraften i ditt inre och och börja ge allt det du själv vill ha till din omgivning"

Önskar dig en underbar kraftfull dag fylld med glädje och magi ❤ Kram Jeanette 💕

 
 
Måndag 12/11

"Våga visa ömhet och kärlek till människor du möter.

Många av oss bär på så mycket rädslor och ilska inför livet, framtiden, händelser och upplevelser som man sett och mött.
Det är så lätt att fastna i det negativa i vårt inre att vi inte hittar "vägen" ut.

Men om du, om det bara är för en dag, bestämmer dig att möta världen med ett kärleksfullt leende enda ifrån djupet av ditt hjärta kommer du att möta mirakel under din dag.

Allt du ger ut får du tillbaka tiofallt"

Önskar dig en underbar dag fylld med glädje och magi ❤ Kram Jeanette

 
 
   
 
Söndag 11/11
 

"Du är kraftfull!!
Alla har vi en inre kraft inom oss som är otroligt viktig att värna om. Låt ingen släcka din kraftfullhet. Lyssna på din inre intuition, magkänsla, när det gäller vilka människor du släpper in i ditt liv.

Våga låta din kraftfullhet kärleksfullt stråla ut ifrån dig till din omgivning så är du med att skapa en kraftfull värld att leva i"

 
 
 
 
 
 
Lördag 10/11
 


"Det är dax att släppa taget om allt som inte är du. Det kan handla om sanningar som du fått höra sedan du var liten.
När vi växer upp med olika sanningar som vår omgivning "slänger" ur sig om vår person skapar vårt undermedvetna ihop med vårt energisystem händelser och möten som "klickar" in med dessa sanningar.

Sätt dig ner och känn in vem du egentligen är. Be universum att hjälpa dig ta bort det som inte är du. Börja våga leva din sanning.

Det är bara du som kan förändra ditt liv. Vi andra kan bara finnas där och sträcka ut en hand om du ber om hjälp"

 
 
 
 
 
 
Fredag 9/11

Godmorgon härliga fredag ❤

Dagens budskap 💕

"Känn tillit att du kan känna av om du är på rätt "väg" här i livet

Om du känner en lättsamhet inom dig när du ska ta vissa beslut är det rätt väg du är inne på. Men känner du en inre tyngd så är du långt ifrån det som är bra och rätt för dig.

Känn tillit till att DIN inre visdom har förmågan att visa DIG vägen till ett liv som DU finner glädje i.
Först då är du på rätt väg i ditt liv "

Önskar dig en underbar dag fylld med glädje och magi ❤ Kram Jeanette

 
 Torsdag 
8/11 2018
 
" Följ DITT hjärtas väg och inte vad du tror du måste göra för att bli godkänd av någon annan. Det är tid att du börjar lyssna och känna inåt: Vad drömmer du om? Vad gör dig lycklig?
 
Vi är många som ständigt strävar efter att bli "godkända" av vår omgivning för att vi hoppas bli älskade och omtyckta. Detta är en illusion som bara förminskar oss och gör oss kraftlösa.
 
Våga följ ditt hjärtas drömmar och du kommer att möta människor som älskar dig precis för den kraftfulla vackra själ du är 💕
Våga börja stråla det kraftfulla ljus som är du"
 
Önskar dig en underbar dag fylld med glädje och magi ❤ Kram Jeanette
 
 
 
 
 Onsdag 7/11-2018 
 

Låt denna dag få bli en kreativ dag där du släpper ut din skaparkraft. Genom att skapa frigör du positiv energi som din kropp mår bra av.

Kreativt skapande kan vara: måla en tavla, sjunga och dansa, baka, laga mat, sy, brodera, snickra mm
Listan kan göras oändligt lång men det viktigaste är att du ska känna glädje i det du gör

 

 

 
Tisdag 6/11-2018

Skapa livskvalitet i ditt liv genom att ha modet att gå vidare. Tiden är inne att lämna det som inte känns bra i ditt liv. Det kan handla om ”sanningar” som inte är dina som handlar om vem du är eller relationer som inte känns bra.

Det är dags att ta ansvar för hur ditt inre mår så du kan ta kontroll över ditt liv.

Ge ditt inre kärlek så du kan skapa livskvalitet i det yttre

Önskar dig en underbar dag

Kram Jeanette

 
 
 
 
 
Distanshealing genom Solgläntans kropp & själ

 

Jag har fått till mig en alldeles egen distanshealing metod. I denna metod kan jag fokusera på ditt ”problem” och använda mig av manipulerande behandlingar som tex Bowen, Triggerpunktsbehandling mm

När jag arbetar med distanshealing genom Solgläntans Kropp & Själ arbetar jag ihop med mina vägledare och via kvantfysikens lagar efter era önskemål. Jag kan få till mig om jag ska använda mig av tex Bowen när jag sänder. Ibland kan även förklaring på ditt problem komma upp. Det kan bero på många olika faktorer varför kroppen inte mår bra. Oftast är det nerstoppade känslor och upplevelser som kan ligga och störa i kroppens system. Gå gärna in och läs lite i min serie ”Människokroppens energisystem” för att få en förståelse hur din fysiska kropp hänger ihop med energikroppen.

En kvinna som bor långt upp i landet, hade en hel del problem i sin kropp som, fick prova 5 behandlingar. Hon har dokumenterat vad som hände i hennes kropp och hur hon upplevde healingen.♥ Klicka här för att läsa hennes och andras berättelser om distanshealing

Har även en berättelse där du kan läsa vad jag fick upp angående denna kient  och hens respons Klicka här

Det har ingen betydelse hur långt ifrån du bor. Har jag bara ditt namn och vilken stad du bor i kan alltid energin nå fram ♥ 


Hur går det till?

Vid en distans healing lägger du dig eller sätter dig ca 10 minuter före den bokade tiden på en plats där du inte blir störd. Jag kommer att sända energi i 30 minuter. Men du kan sitta eller ligga så länge du känner att energin arbetar inom dig. Efter healingen skriver jag till dig och berättar vad jag fått upp eller om du vill kan jag ringa dig.

Var vänlig och skriv vad du vill ha hjälp med och om du vill att jag ska ringa eller skriva. Lämna inte ut för mycket info om ditt liv när du bokar. Jag fungerar bäst när jag har så lite information om dig som möjlig.

Du bokar din tid på min boknings sida. När du bokar skriver du dina önskemål i meddelande fältet.

600:- för 1 timme = 30 minuter behandling och 30 minuter samtal eller får du allt nedskrivet via mail

 

 

Hjärtligt välkommen Jeanette ♥