Solgläntans kropp & själ

Ännu en respons på en distanshealing som jag med glädje fick dela med mig av ♥
 
 
Jag fick denna bokninen på distanshealing där klienten som jag aldrig träffat skrev:
 
Har problem med att komma igång med saker, skjuter upp. Begränsar mig själv för trygghet. Kroniska kroppsliga besvär som avlöser varann. Svår mardröm i ungdom som kändes som verklighet och fortfarande finns i mig. Vill gärna att du bryter de band med gamla negativa relationsmönster du hittar. 
 
Jag satte mig ner och arbetade på distans med hennes energier och skrav ner detta vad som kommit upp under sessionen:
 

Direkt när jag startade sessionen fick jag känna en molande nervös känsla i solarplexus.

Du har satt mycket känslor här och det handlar mycket om rädslor av att inte duga, räcka till och känslor som handlar om att vara rädd för att omvärlden ska komma på att du inte är som de tror att du är.

Känner mycket gamla sorg i dig men även att du är/har varit duktig på att se ner på dig själv. Mycket av detta beteendet känns det som du fått från din mammas sida, man är aldrig nöjd över sig själv och man ska inte tro att man är något.

Du föddes till denna världen som en mycket glad och sprudlande liten flicka men fick tidigt lära dig att dämpa dig "för vad ska andra tro".

Jag klippte många negativa känslomässiga bindningar ifrån din barndom som följt dig upp i ditt vuxna liv. Vilket gjort att du förminskar dig och därmed låtit andra behandla dig dåligt.

Kände även en smärta i höger fot och en otrolig spänning i vänster ben (kändes nästan som om benet var lite utåt roterat)  Upplevde även en molande smärta i höger sida av käken och vänster skuldra och dina axlar. Jag lät energin gå in för att lugna, läka och slappna av i dessa områden.

Nu kan det sätta igång en massa utrensningar i form av känslor: ledsamhet, ilska,besvikelse
I kroppen: illamående, huvudvärk

Har det inte släppt innan kvällen så skicka ett sms 0733182976 så går jag in och rensar lite till

 

Stort tack för din healing! Det du skrivit i ditt Mail stämmer! Javisst kommer det från mamma och även generationen innan. 
Efter behandlingen har jag mått illa och haft migrän. Hela kroppen känns så spänd... Fick omedelbart efter en djup känsla av sorg, men det känns som att jag inte kan släppa fram det! Kan du ha möjlighet att rensa mer som du skrev i mailet? Skulle bli så tacksam!
 
 
Hej fina du 
Vad glad jag blev att du verkligen hörde av dig för att be om mer hjälp. Inte alla som gör det. Självklart ska vi rensa mer. Hade du kunnat kl 21? Har precis slutat jobba och ska in och fixa middag nu 
Detta fixar vi. Det du gör är stort, du klipper negativa beteende som ligger långt tillbaka. Du kommer att se till att detta negativa inte kan cirkulera i släkten och nästkommande generationer 
 
Förresten,,,,,,,det är superviktigt att dricka ordentligt med vatten. Så gör gärna det 
Stor kram till dig 
 
 
I morse fick jag detta underbara sms:
 
Hej igen
Nu mår jag mycket bättre! Känner mig glad. Kroppen känns lite mer avspänd. Jag vill verkligen att du ska veta att den här healingen jag fick av dig gick djupt in i mig. Du har en så stark förmåga, och dessutom känns den oerhört kärleksfull. Jag kommer att fortsätta med mitt "eget arbete" med mig själv; jag ber mycket. Men jag kommer att beställa ny tid för healing igen av dig, men jag dröjer lite för att riktigt känna efter hur jag mår nu. Ännu en gång en stor Kram