Ayla terapi
Ayla terapin är en kropps- och själsterapi och är helt olik alla andra terapiformer. Ayla terapin har visat sig vara en katalysator till att förstå varför vi hamnar i vissa mönster, bland annat när det gäller det känslomässiga. Genom att öppna upp det undermedvetna inom olika känsloområden chakra och få en sammankoppling med intellektet, kan gamla trauma som vi stoppat ner i vår kropp frigöras och vi kan börja vår självläkningsprocess .
Hur fungerar terapin?
Klienten ligger nedbäddad på britsen. Under behandlingen bör inte klienten prata eftersom då kopplas intellektet och dess analytiska ”pladder” på och sammankopplingen mellan känsla och upplevelse bryts.
Jag vägleder klienten ned i ett avslappnat meditativt tillstånd. När kroppen är skönt avslappnad vägleder jag klienten till vissa känslor eller händelser som jag intuitivt känner ligger och stoppar flödet i kroppen för att må bättre.
Samtidigt som jag vägleder behandlar jag punkter i skallen, ansiktet, nacke och axlar. Vilket har visat sig ge en fantastisk effekt på behandlingen.
Själva behandlingen tar ca 25-45 minuter, vilket är mycket individuellt.
Efter behandlingen finns det alltid tid för att tillsammans prata om vad man upplevt och känt under behandlingen.
Historik
Nu äntligen ska jag börja ge behandlingar i Ayla terapin. Jag har alltid känt att jag skulle vilja jobba mer med punkter uppe i skallen och ansiktet eftersom det är där ”mellan öronen” allt utgår. Jag har allt oftare börjat ge ansiktsmassage vid mina behandlingar vilket gett ett fantastiskt resultat.
Jag började hålla i kurser i ”Finn ditt inre lugn” som till stor del innehöll egenskrivna meditationer. Därefter ersattes dessa kurser med ledda meditationsträffar som blev en helt ny öppning för mig. Jag upplevde vid dessa meditationer att många kom i kontakt med sitt inre på ett sätt som de aldrig gjort tidigare. Det är alltid andra personer med vid en öppen meditation, den blir mer ”allmän” och det kan bli svårt att öppna sig och tala om sina upplevelser, vilket kan leda till att man ”stoppar ner” upplevelsen i sitt inre igen utan att ”titta” på den.